Sara Jovanović oduvek je bila poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, ali je i te kako birala reči.

Danas je jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a svaka njena pesma veliki je hit, međutim, kako stvari stoje to nekima nije dovoljno da za nju kažu da je velika zvezda.

Naime, bosanski reper Amar Hodžić poznatiji kao Buba Koreli prokomentarisao je informaciju da će za Novu godinu ispred Skupštine nastupati Jelena Karleuša i Sara Jovanović i usput pitao pratioce da li smatraju da je mlada pevačica velika zvezda. 

"Meni je to diskutabilno", rekao je reper. 

buba koreli
pritnscreen/instagram 

Međutim, Sara mu nije ostala dužna, već je u svom stilu, s obzirom da je poznato da i te kako ima dobar smisao za humor prokomentarisala njegovu izjavu rečima:

"Mislim da bolje da ne pričamo o veličinama", rekla je i zagrizla ćevap aludirajući na njegovu muškost s obzirom da je reper nedavno na svom Instagramu objavio necenzurisanu fotografiju polnog organa.

sara jovanovic
pritnscreen/instagram 

Reper nije odgovorio na prozivke pevačice, ali se i te kako velika prašina digla na društvenim mrežama. 

"Uh, ala mu je dobro spustila", "Jeste diskutabilno da li je Sara Jo velika zvezda, ali on je poslednji koji to treba ikoga da pita", "Lepo mu je Sara odbrusila", "Sara kraljica"... samo su neki od komentara na mrežama, a svi su saglasni da je ovog puta "na finjaka" odgovorila na očiglednu prozivku.