Incident koji se dogodio na nastupu bosanskih repera Bube Korelija i Džale Brata, kada je obezbeđenje više nego grupo reagovalo nakon što se jedan od obožavatelja popeo na binu, razbesneo je javnost.

Oglasile su se mnoge javne ličnosti, a u kratkom roku pokrenuta je peticija da se reperima zabrani ulazak u Srbiju koju je za samo 24 časa potpisalo preko 16.000 ljudi.

Podsetimo, dok je Inas pevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci i bukvalno ga bacili sa bine na publiku. Nakon toga zaleteli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Na snimku incidenta vidi se i Buba Koreli, koji nije reagovao kako bi zaštitio dečka koji je došao na njegov nastup, zbog čega su on i njegov kolega razbesneli javnost.

Buba i Džala oglasili su se nakon toga, i pokušali da se opravdaju tvrdnjom da nisu ni bili na bini u tom trenutku.

Međutim, kako stvari stoje, opravdanja nisu urodila plodom.

buba koreli i dzala brat
Instagram 

Naime, kako Blic prenosi, čuvenom dvojcu je zabranjen ulazak u Srbiju, iako su imali zakazan nastup na festivalu na Ušću.

- Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu - navode u Skymusicu.

jelena karleusa
printscreen/instagram 

Kapacitet ovogodišnjeg Belgrade Music Week festivala biće ograničen zbog Covid mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili putem online prodaje na sajtu musicweek.

senida
screenshoot/instagram