Pokrenuta je peticija da se reperima Jali Bratu i Bubi Koreliju zabrani ulazak u Srbiju nakon incidenta na njihovom nastupu u Nišu.

Naime, Buba i Jala sa reperom Inasom, 31. jula nastupili su u Nišu, a dok je Inas pevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci i bukvalno ga bacili sa bine na publiku.

- Potpisujem ovu peticiju za zabranu ulaska u Srbiju dotičnim "reperima" jer svako ko ne poštuje ovu državu, njenu decu i njen narod, nema tu šta da traži - piše u opisu peticije.

Od kada je napravljena peticija, potpisalo ju je više od 16.400 ljudi, od čega je čak nešto više od 12.600 ljudi iz Srbije.

peticija brotiv dzala brata i buba korelija
Printscreen/ Peticije.oneline 

Nakon toga zaleteli su se među publiku za pomenutim momkom i, kako se vidi na snimku, jedan od momaka ga je odgurnuo i nekoliko puta udario.

Na snimku incidenta vidi se i Buba Koreli, koji nije reagovao kako bi zaštitio dečka koji došao na njegov nastup, zbog čega su on i njegov kolega razbesneli javnost.

peticija protiv dzala brata i bube korelija
Instagram 

Reperi se nisu oglašavali ovim povodom, a sudeći po reakcijama na drštvenim mrežama, gde se masovno šeruju ovi snimci, Buba, Jala, kao i njihov tim, razbesneli su javnost i mnoge poznate ličnosti.