Rat između bivših partneta Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste se ne zaustavlja, a povod svemu je njegov duet koji je nedavno snimio sa Natašom Bekvalac.

Navodno je prvo Ana blokirala Natu, pa je javno podržala pesmu, a izgleda da kad god joj je pruži prilika upućuje žestoke uvrede na račun popularnog repera.

Navodno, Ana je reperu poslala niz poruka sledeće sadržine:

"Smrade jedan, nemoj nikada više da mi se obratiš", "Dobro ćeš me zapamtiti. Izdao si me! Meni si obećao, a onda mi radiš iza leđa", "Sve druge su ti važnije od mene, misliš da ćeš da me uništiš, e pa videćeš ti tek ko je Ana"...

Prema rečima izvora za domaće medije, poruke su bile toliko žestoke da ih je neprijatno bilo čitati.

ana nikolic preti rasti
Mondo/Stefan Stojanović 

Razlog za ovakvu navodnu reakciju Nikolićeve je taj što je ona imala u planu da joj bivši muž uradi nov album i da ona bude jedina sa kojom će snimiti duet, o čemu su već razgovarali.

Ana je dodatno osetljiva zbog toga što joj poslednji album nije prošao kako je planirala, pa je spas videla u Rasti.

Zato je i poludela što ona nije bila ta kojoj će da uradi hitove i u velikom stilu je vrati na muzičku scenu, prenose mediji.

S druge strane, Đurić, kako bi izbegao dodatne neprijatnosti sa bivšom, odlučio je navodno da se ne pojavi na promociji sa Natašom, te je na Crnogorskom primorju zakupio hotel na mesec dana, piše "Kurir".

rasta
Youtube 

Anu su, prema pisanju domaćih medija, dodatno razljutile i priče da su Nataša i Rasta navodno u ljubavnoj vezi, ali i saznanje da je Novosađanka zakazala promociju na Adi Ciganliji baš u isto vreme kada je ona pevala na otvaranju jednog kluba u Beton hali u Beogradu.

Zato je tada blokirala svoju koleginicu na društvenoj mreži Instagram, iako joj je dotad skoro svaku fotografiju lajkovala. Uverena je da je sve to maslo njenog bivšeg muža kako bi joj se osvetio jer je znao da između nje i Bekvalčeve postoji animozitet još odranije, prenose mediji.