Od kako je izašao novi spot Nataše Bekvalac i Raste "Iz daleka" bilo je jasno da se radi o novom letnjem hitu, međutim, danima se više brujalo kako o navodnoj vezi pevačice i repera, a tako i o navodima da je ceo performans iz spota ukraden mladoj srpskoj dizajnerki Neveni Ivanović.

Sad su se pojavile informacije i da je Natašu Ana Nikolić blokirala na mrežama, a pevačica je na sve oštro odreagovala, i kao i uvek, bez dlake na jeziku otkrila pravo stanje stvari.

Na pitanje o prekidu prijateljstva Nataša je imala jasan stav.

natasa bekvalac prokomentarisala je prijateljstvo sa anom nikolic
screenshoot/ instagram 

- Čekaj, kako misliš "nismo više dobre prijateljice"? A kad smo mi to bile dobre? (smeh) Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namere koja nije dobra - izjavila je za Blic.

Bekvalčeva nije želela da komentariše ni to što ju je Nikolićeva blokirala na društvenim mrežama.

S obzirom da je i Ana poznata kao neko ko je britak na jeziku, verujemo da će i ona ima štoša da kaže da celu ovu situaciju, a kako je Nataša izgledala na početku karijere i koliko se promenila od tada, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, screenshoot/ instagram Nataša Bekvalac