Nataša Bekvalac i Rasta nedavno su predstavili svoju duetsku pesmu "Iz daleka" koja je za kratko vreme postala pravi hit, a obožavateljima je posebno bio interesantan spot koji je drugačiji od svega što smo do sada mogli da vidimo.

Međutim, sada su se pojavili navodi da je specifičan performans u spotu zapravo ukraden od mlade dizajnerke Nevene Ivanović koja se povodom svega oglasila na svom Instagramu.

Nevena je u svom obraćanju na Instagramu tvrdi da su pevačica i reper "pokrali" njenu ideju performansa za potrebe njihovog spota.

"Sve bi to bilo super da to nije delimično "pokradeno". Zapravo svi koji znaju moj rad, a pogotovo rad iz 2021. sasvim je jasno da je pokradena ideja iz mog performansa", rekla je Nevena na početku svog obraćanja.

Njenu kompletnu izjavu pogledajte u videu u nastavku teksta:

 Naravno, komentari nisu izostali.

"Sto bi najgenijalniji Tesla rekao: "Nije mi zao sto su pokrali moje ideje, vec sto nisu imali svoje..." Velika podrška za tebe", "Rekoh ti i juče, reći ću i danas - to su zaista najniži oblici postojanja, kada mogu ovako da pokradu tvoje kreacije, ali barem nikad ne mogu da ukradu tvoj talenat! Samo guraj napred!", "Osećam se loše što se i mali deo mog dizajna našao u njihovom spotu. Javno ti se izvinjavam što sam pohvalila njihov rad, misleći da je prvi put umetnost izbila iz estrade!!! Kad ono ......očigledna krađa!!!!" pisali su ljudi ispod objave, a komentari su se samo nizali kao i podrška mladoj umetnici.

Za sada se nisu oglašavali povodom svega ni Rasta ni Nataša, a kakav će biti rasplet situacije, ostaje da vidimo u periodu koji sledi.