Pevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših na domaćoj sceni, ali ne krije da kao i većina žena nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

Iako je u poslednje vreme dovela liniju do savršenstva, o čemu svedoče i njene fotografije u bikiniju, Nata trvdi da ona sebe ne smatra fatalnom lepoticom.

- Taj epitet najizazovnije pevačica uopšte ne shvatam ozbiljno. Neću da budem žrtva bilo čega, pa ni takvih etiketa.

Sigurno me ne biste doživeli kao najizazovniju kada biste me ujutru videli raščupanu kako jurcam da li da prvo napravim doručak, iznesem smeće i izvedem pse, ili razmislim o svom životu - kroz osmeh kaže pevačica i dodaje:

natasa bekvalac
ATA Images 

- Iskreno nikad sebe nisam smatrala dobrom ribom.

Ipak kada je u pitanju održavanje linije, Bekvalčeva je bila iskrena da joj je jako naporno da ostane fit.

- Teško mi ide održavanje linije jer sam neko ko baš voli da uživa u životu i u svim blagodetima, uključujući i hranu.

Zato sada oskudevam u hrani i puno vežbam i to je trenutni uzrok mog izgleda - priznaje pevačica i dodaje kako gleda na trenutni pokret na društvenim mrežama “prirodna žena”:

Instagram Nataša Bekvalac

- Nikad nisam gurala nos u tuđe živote, pa ako neko želi da bude prirodan neka bude. Ako želi da ždere do besvesti neka to radi.

Ako neko želi da ide pod nož i to ga usrećuje iz nepoznatog meni razloga, a njemu jako važnog, ja to podržavam. Samo bih volela da svako živi svoj život, baš bismo svi bili mnogo srećniji - iskrena je Nataša.

Od kada su popustile mere Nataša radi punom parom, nedavno je boravila i u Crnoj Gori gde je pored nastupa imala vremena i za odmor. Ne krije da joj je jako nedostajala muzika i publika, kao i da je sad mnogo veselija energija na nastupima.