Nataša Bekvalac je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, a sada je sa svojim pratiocima podelila i kakva pravila važe kod nje u kući, a posebno je bilo interesantno kada su u pitanju prezimena u njenom domu što je sve njene obožavaoce nasmejalo.

- 1. Moji psi su moja porodica. Poštuj ih! 2. Kauč je njihov. Spavaći kreveti su njihovi. Ti si gost! 3. Dlake su ukras. 4. Moji psi su uvek u pravu!

5. Svoje pse ljubimo, ukoliko imaš neumesan komentar, zadrži ga za sebe, ni mi ne komentarišemo koga ti ljubiš - napisala je Nataša, a zatim nabrojala članove svoje porodice.

- Sa poštovanjem, Nataša Bekvalac, Hana Ikodinović, Katja Lazukić, Jovana Mirkailo, Lana Bekvalac, Miško Bekvalac...

- Ne komentarišite ni različita prezimena, tako je kako je - napisala je pevačica i dodala emotikone koji "plaču od smeha", a mnogi su reagovali baš kao i Nataša.

Podsetimo, Nataša je prvu ćerku dobila sa proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a mlađu naslednicu Katju sa biznismenom Lukom Lazukićem.

natasa bekvalac
ATA Images 

Pevačica je poznata kao veliki ljubitelj životinja naročito pasa, te je njen dom često bio i privremeno sklonište za napuštene ili izgubljene pse za koje se Nata trudila da budu udomljeni i spašeni sa ulice.

Više Natašinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, screenshoot/ instagram Nataša Bekvalac u bikiniju