Lako pomisliti da su slavne ličnosti "rođene pod srećnom zvezdom", te da je za njihov savršen izgled zaslužna mahom genetika, i da za isti ne moraju da se muče kao drugi, ali Nataša Bekvalac je još jednom dokazala da je baš kao i sve ostale žene.

Iako pevačica spada u najzgodnije na našoj sceni, nikad nije krila da je za to zaslužen ogroman trud, rad i disciplina. Nataša i te kako vodi računa o ishrani, pogotovo što se zna da je veoma aktivna na nastupima, međutim, sada se požalila koliko joj je nekad teško da održi željenu kilažu.

natasa bekvalac vodi racuna o liniji i ishrani
screenshoot/ instagram 

Naime, zbog striktnog režima ishrane, Nataši su uskraćene pojedine omiljene namirnice, a sada se požalila na svom Instagramu jer ne može da jede jedno od svojih omiljenih jela. 

U pitanju je gibanica, a glavni "krivac" je njena mama. A svi znamo da je mamina kuhinja najbolja.

nataša bekvalac o gibanici koju ne moze da jede
printscreen/instagram 

- Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani! Kaže ona meni: "Nije poenta da ne jedeš kad nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. to je karakter i volja - napisala je Bekvalčeva uz fotografiju domaće gibanice.

Potom je usledila nova objava, kojom je nasmejala fanove.

natasa bekvalac o zdravoj ishrani
printscreen/instagram 

Naime, Nata je uslikala salatu sa piletinom i napisala:

- Sve najgore želim ljudima koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su. Tu prvenstveno mislim na moju sestru Natašu. Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim - napisala je u šaljivom tonu Nata, a potom je objavila i fotku iz teretane.

natasa bekvalac u teretani
printscreen/instagram 

Dakle, istina je da ne možemo imati telo iz snova i jesti kaloričnu hranu, ali verujemo da bi Nataša svakako sagorela u teretani to jedno parče gibanice, te da joj se ne bi odrazilo da liniju. Ipak, moramo da kažemo ogromno BRAVO za čeličnu volju!