Nataša važi za jednu od najstilizovanijih pevačica na našoj estradi, a svojim modnim izdanjima nikoga ne ostavlja ravnodušim, kao što je to uradila i ovoga puta.

Iako Nataša Bekvalac privatno obožava kežual stil koji se uglavnom sastoji od džinsa i ležernih gornjih delova, za nastupe bira nešto ekstravagantnije komade.

Pevačica je za nastup izabrala crni triko od lateksa koji je, pre svega, savršeno istakao njenu zanosnu figuru. Nataša je uz ovaj zanosni kostim uparila duboke crne čizme i rukavice od lateksa do ramena. Iako je kostim uzeo celu slavu, još jedna od zvezda Natašinog sinoćnjeg izgleda je i predugačka pletenica frizura koju u poslednje vreme sve više uočavamo da poznati vole.

natasa bekvalac triko od lateksa
ATA Images 

Nataša je bila vidno raspoložena i nije skidala osmeh sa lica tokom celog nastupa, koji je jedva čekala nešto više od godinu dana ne nastupanja po klubovima i druženja sa publikom.

"Jako sam srećna što sam ovde. Nisam kuburila s parama tokom pandemije, jer sam imala razne marketinške kampanje, zbog kojih sam presrećna. Jedva čekam da se družim sa publikom kao pre", rekla je Nataša pred početak nastupa.

Koliko je bio dobar provod dosta govore i InstaStory obožavalaca koji su se zasigurno uželeli nastupa ovakve vrste. U galeriji pogledajte još fotografija od sinoć.

screenshoot/ instagram Nataša Bekvalac nastup posle korone