Jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni svakako je Nataša Bekvalac, a sada je još jednom dokazala da sa pravom nosi tu titulu.

"Novosadska barbika" ponovo je posle duže pauze krenula sa nastupima i trenitno se nalazi u Crnoj Gori gde je u kratkim pauzama uspela da iskoriti vreme za kupanje i sunčanje.

Nataša je na svom Instagramu pokazala trenutke predaha na plaži koje je provodila u društvu svojih saradnica, a nikome nije promaklo koliko je pevačica zgodna u pink bikiniju koji je savršeno istakao njenu figuru.

natasa bekvalac u bikiniju
Instagram 

Pred publiku se vratila u najboljem mogućem izdanju, budući da osim što izgleda nikad bolje, sija i zrači, pa nije teško zaključiti da je srećna i ispunjena. Inače, Nataša je u par navrata pokazala kako naporno trenira, ali i da vodi računa o ishrani.

Za njen sjajan izgled zasližni su trud i disciplina, a Bekvalčeva je neko ko voli i da se našali na svoj račun te se nedavno "požalila" koliko joj je teško da održi željenu kilažu.

natasa bekvalac u bikiniju
Instagram 

Ipak, reklo bi se da se sav trud i odricanje isplatilo jer Nataša zaista ima liniju na kojoj bi joj mnoge devojke pozavidele.

U galeriji pogledajte više Natašinih fotografija u kupaćim kostimima koji su apsolutni hit leta:

Instagram, screenshoot/ instagram Nataša Bekvalac u bikiniju