Nataša Bekvalac i Rasta predstavili su juče duetsku pesmu "Iz daleka", koja je za manje od 24 časa pobrala sve simpatije obožavalaca.

Mnogi su komentarisali da u pesmi pevačica podseća na Severinu po boji glasa, ali svi se slažu - dobili smo još jedan letnji hit.

Međutim, kako to obično ide, usledila su povezivanja, odnosno spekulacije da ih vezuje nešto više od prijateljstva, zbog čega se Nataša oglasila i jednom zauvek stavila tačku na nagađanja.

natasa i rasta snimili su pesmu iz daleka a sad se pojavila informacija da su zajedno
Youtube 

Pevačica je demantovala navode o vezi sa Rastom, ali i istakla da je takve priče rastuže budući da nema potrebu da se eksponira na taj način.

"Ovo me jako rastužuje, iskreno... Zato što u tako jednoj lepoj saradnji gde apsolutno nema prostora za bilo šta drugo sem muzike ljudi uvek moraju da pokvare. Nisam ništa učinila da do takvih tračeva dođe. Ja sam izvođač kom nije potrebno da se pričaju takve stvari da bih dobila pažnju, 20 godina profesionalnog rada stoji iza mene. Čula sam za te priče", rekla je Nataša za Kurir.

Nažalost, ovo zasigurno nije prvi, a ni poslednji put da je sa nekim povezuju, a ukoliko ste propustili njihovu novu pesmu, pogledajte video u nastavku teksta: