Nataša Bekvalac i Stefan Đurić Rasta snimili su duetsku pesmu “Iz daleka”, koju su objavili pre nekoliko dana, a koja već pretenduje da postane veliki hit.

Mnogi su iznenađeni ovom saradnjom, a reper je gostujući nedavno u emisiji “Premijera” otkrio kako je do nje došlo.

- To je stvarno najluđa priča. Nas dvoje smo bili u kontaktu i kao ‘ajde da pravimo neku dobru muziku.

Nismo konkretno znali šta ćemo, sedeli smo u studiju i slušali neke demoe koje imamo i bukvalno kad smo pustili tu pesmu, oboje smo shvatili da je to pesma za nas – rekao je Rasta, a potom otkrio kakva je “mala plava” kao saradnik.

rasta o natasi bekvalac
printscreen/youtube 

- Nataša je car i vredan radnik, ja ne mogu da opišem. Mi smo taj spot snimali 18 sati na plus 40, ja nisam čuo da se i jednom požalila i svaka joj čast na tome – rekao je reper.

U njegovim spotovima često se pojavljuju jahte, ali u privatnom životu ipak je, kaže, malo drugačije.

– Imam barku, volim da se družim sa ribarima, to je posebna stvar. S jahtom ne mogu da priđu tamo gde mi priđemo sa barkom, a i jahti mi je dosta u životu – rekao je Đurić u svom stilu.

Podsetimo, otkako je pesma ugledala svetlo dana krenule su priče da su Rasta i Nataša u vezi što je pevačica oštro demantovala, ali i istakla da je takve priče rastuže budući da nema potrebu da se eksponira na taj način.

rasta o natasi bekvalac
Youtube 

Takođe mlada dizajnerka Nevena Ivanović je u svom obraćanju na Instagramu tvrdi da su pevačica i reper "pokrali" njenu ideju performansa za potrebe njihovog spota.

Kako dizajnerka kaže, performans koji je ukraden zapravo je rađen za Fashion Clash festival, u saradnji sa JUUNISHINEO, a ceo projekat nosi ime "Buddha' s farewell dinner".