Nije tajna da je Ibica jedna od omiljenih lokacija za odmor sestara Bekvalac.

Međutim, sada su rešile da daleku destinaciju iskoriste i za snimanje spota, a sa njima je na put krenuo i naš poznati fotograf Dušan Petrović.

Međutim, pri dolasku na aerodrom u Cirihu, nastala je prava drama, a razlog svega bio je pasoš Kristine Bekvalac.

Naime, kako je dobro obavešteni izvor rekao za Informer, dizajnerka je ponela na put pasoš koji je istekao još pre godinu dana.

Zbog toga su je švajcarski policajci izdvojili iz reda za čekiranje i zadržali, a zatim je prvim letom vratili za Beograd, dok je pop zvezda produžila put na egzotično ostrvo u Španiji.

kristina bekvalac deportovana iz ciriha
screenshoot/instagram 

- Krenule su na Ibicu da bi Nataša snimila spotove za nove pesme. S njima je bio ceo pevačicin tim. Zajedno su se ukrcali u avion na Aerodromu "Nikola Tesla", ali kad su sleteli u Cirih, na pasoškoj kontroli su primetili da je ovaj dokument Kristini istekao pre godinu dana. Tada je nastao haos! Policajci su bili zabezeknuti, u šoku su se pitali kako je uopšte uspela da poleti iz Beograda. Odmah su je odveli u posebnu sobu na razgovor, a ona je tek tad shvatila šta se zapravo desilo. Objasnila im je da ima nov pasoš, ali da je u žurbi uzela stari i pitala ih da li neko može da ga skenira i pošalje im. Odgovorili su joj da to ne dolazi u obzir i da moraju da je zadrže i isprate nazad za Srbiju - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Nataša je sa društvom nastavila put ka Ibici, dok je Kristina satima čekala na ciriškom aerodromu.

- Tri sata je čekala let za Srbiju i jecala. Bila je besna na sebe što je napravila opštu zbrku. Čim je stigla u Beograd, uzela je nov pasoš i ponovo je kupila avionske karte. Kad je posle dva dana opet krenula ka Ibici, napisala je na Instagramu: "Ko nema u glavi, ima u nogama", šaleći se na svoj račun iako joj situacija nimalo nije bila smešna. Čak ju je i Nataša zadirkivala, pa je uz fotografije sa plaža pisala: "Svi smo tu, samo čekamo Kristinu Bekvalac da izađe iz pritvora" - prepričava naš sagovornik celu dramu i dodaje da se kreatorka konačno pridružila sestri:

kristina bekvalac pridruzila se natasi na ibici
printscreen/instagram 

- Svi su odahnuli kad je stigla na Ibicu, pa su krenuli sa snimanjem spotova. Već su zaboravili na celu frku, pa u pauzama rada uživaju u omiljenim koktelima na peščanim plažama. Mada su na ostrvu poslovno, našli su vremena da obiđu dnevne žurke kraj Sredozemnog mora.