RASTA OTKRIO KADA DOBIJA NANOGICU: Zvanično je određeno kada mu kreće kućni pritvor u trajanju od godinu dana

Rasta je na Instagramu saopštio da će publika moći da uživa u njegovim pesmama i nastupima do sredine avgusta, nakon čega dobija nanogicu i počinje mu kućni pritvor.

Youtube 

Reper Stefan Đurić poznatiji kao Rasta nedavno je nakon četvoromesečne kazne zatvora zbog posedovanja narktotika pušten na slobodu, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni pritvor u trajanju od godinu dana.

Dugo se pričalo o tome kada će reperu stići nanogica zbog koje neće moći da napušta kuću, a reper je sada otkrio kada će početi sa odsluženjem kazne.

Naime, on je na Instagramu saopštio da će publika moći da uživa u njegovim pesmama i nastupima do sredine avgusta, nakon čega će mu početi kućni zatvor.

rasta o nanogici
Instagram 

- Braćo i sestre, imam jednu lepu vest! Ovo leto se družimo! S obzirom da je stiglo zvanično obaveštenje da nanogicu stavljam sredinom avgusta, a do tada sam slobodan, ja vam obećavam mnogo novih spotova, nastupa i koncerata – napisao je Đurić.

rasta o nanogici
printscreen/youtube/Imperia Tv 

Podsetimo, Rasta je postigao sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom.

Reperu je u januaru ukinut pritvor u kojem je proveo skoro četiri meseca od hapšenja u oktobru prošle godine.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši