Nakon što je skoro četiri meseca bio u zatvoru, srpski reper Rasta pušten je na slobodu. Posvetio se muzici, a vreme najviše voli da provodi sa ćerkicom Tarom, koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić.

Sada nakon svega, svestan je koliko su ga koštale pogrešne odluke, ali i da je tu cenu više nego skupo platio i kako kaže, "otpisao dug".

U narednom periodu bi trebalo da dobije nanogicu, te je otkrio da se trudi da završi sve obaveze do početka izricanja kazne.

- Pa vidi, planiram da dobro, temeljno zato što imam jako malo vremena da završim svašta dok ne dođe ta nanogica, jer se nadam da će uskoro da bude, gledam da što više stvari završim. Možda snimim i neki spot i tako, rekao je za Kurir.

rasta bi uskoro trebal oda dobije nanogicu
Screenshot/Instagram Svake večeri Rasta sluša radio...

On je tada osuđen na kaznu od godinu dana kućnog zatvora, uz nošenje nanogice.

- Ja još uvek nemam nanogicu. Kao finalnu kaznu sam dobio nanogicu koju ću nositi godinu dana. Sada postoji proces kada se čeka da fizički ta nanogica bude stavljenja i krene mera kućnog pritvora. Nanogica je nešto što skraćuje kretanje, s tim što ću imati prilike da dolazim i radim u studiju, jer sam tu zaposlen.

Direktor sam firme i držim studio. To je nešto što je moja svakodnevna obaveza i mesto gde provodim najviše vremena. Sa nanogicom ću to moći da radim, potrebno je da pošaljem zahtev i da mi nadležne institucije odobre. Imaću prilike da šetam jedno vreme i imam slobodu, rekao je Rasta nedavno.

rasta potpisao sporazum o priznanju krivice i osudjen na godinu dana nosenja nanogice
printscreen/youtube/Imperia Tv 

Podsetimo, Rasta je postigao sporazum o priznanju krivice za nedozvoljeno držanje droge sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom. 

Reperu je u januaru ukinut pritvor u kojem je proveo skoro četiri meseca od hapšenja u oktobru prošle godine.