Otkako je Nataša Bekvalac objavila duet sa Stefanom Đurićem Rastom, ne prestaje da priča o njenom navodnom sukobu sa pevačicom Anom Nikolić, bivšom suprigom popularnog repera.

Nataša Bekvalac još jednom je prokomentarisala ove navode, te istakla da se ne obazire previše na šuškanja o tome da se Ana naljutila na nju zbog saradnje sa Rastom i šuškanja da su u vezi.

- Ne može da mi smeta nešto što ne postoji. Mediji nisu moj život, ja nisam s uma sišla. Ja generalno nisam imala nikakav problem, niti bilo kakvu negativnu emociju sa njene strane - rekla je Nataša za emisiju "Premijera".

natasa bekvalac o ani nikolic
Instagram 

Ona je istakla da je izuzetno ponosna na uspeh koji je postigla njena i Rastina duetska numera "Iz daleka".

- Ja sam znala da će to biti nešto što će u očima publike biti pozitivno, jer je iz najpozitivnijih emocija rađeno - iskrena je bila Nataša.

Pevačica je do pe nekoliko dana bila na Ibici, gde je bila sa sestrama Kristinom i Tanjom i sa još nekoliko prijatelja, a tamo su spojili posao i zadovoljstvo.

- Pet nezaboravnih dana, imala sam sjajno društvo. Bili smo 5 dana, a tri dana smo od jutra do sutra radili. Dva dana smo imali za uživanje. Prelepo - istakla je Bekvalčeva.

Podsetimo, prilikom puta na Ibicu njena sestra Kristina zadržana je na aerodromu u Cirihu zbog neispravnih dokumenata. Ubrzo nakon neprijatnosti koju je doživela pridružila se Nataši, a svoje pratioce počastile su fotografijama u kupaćim kostimima.