Samo nekoliko dana bilo je potrebno da nova duetska pesma Raste i Nataše Bekvalac napravi potpuni haos na domaćoj sceni.

Najpre ceo haos oko iskopiranog performansa, potom Anino blokiranje Nataše na društvenim mrežama, pa javno podržavanje pesme, Rastini hvalospevi o Bekvalčevoj... čini se da "Iz daleka" "gori" u trendingu, a za sve je umnogome zaslužna i drama koje ne manjka.

I taman kad smo pomislili da se sve smirilo, pojavili su se novi navodi o ponašanju Nikolićeve. Naime, kako neki izvori tvrde, ona danima besni ponajviše zbog priča da Rastu i Natašu ne vezuje samo poslovna saradnja.

Da nije ljubomorna pokazala je na Instagramu, međutim, očigledno joj mnogi ne veruju i dalje.

ana nikolic navodno nije ljubomorna na rastu i natasu
Mondo/Stefan Stojanović 

Iako je pokušavala da od bivšeg supruga sazna neke informacije, on joj ništa konkretno nije govorio, što je dolilo ulje na vatru.

- U estradnim kulorarima se već danima naširoko priča o tome koliko je Ana izljubomorisala što nema nikakve konkretne detalje o odnosu Raste i Nataše. Toliko je bila besna da je otpratila Bekvalčevu sa Instagrama, čije je slike do skoro lajkovala. Nekoliko puta je zvala repera da joj pojasni šta je zapravo istina i da li između njega i Nataše ima nešto više od poslovne saradnje, ali je Rasta sve vreme izbegavao tu temu što ju je dodatno iznerviralo - ističe izvor blizak pevačici za Blic te dodaje:

- Kada je videla da se u medijima naširoko piše o njenom ponašanju shvatila je da je najbolje da spusti loptu, te da pokaže da ipak nije ljubomorna. Upravo zato je i podelila njihovu pesmu i izrazila podršku. Međutim, da nije skroz iskrena u tome govori i što nije ponovo zapratila Bekvalčevu na društvenim mrežama.

ana nikolic pokusavala je da izvuce informacije od raste
printscreen/youtube 

S druge strane Rasta je prezadovoljan uspehom koji je postigao duet sa Natašom, a o svemu ostalom ne želi da priča.

- Njega jako zabavljaju priče o njegovom i Natinom odnosu, zato nije želeo ni Ani da detaljiše oko toga. Video je da je to nervira, ali kako već dugo nisu u braku, briga ga da joj polaže bilo kakve račune. Samo se slatko nasmejao na njene ljubomorne ispade. Čak je i u medijima davao dvosmislene izjave koje su je dodatno iznervirale - kaže izvor blizak reperu.

rasta je u medijima davao dvosmislene izjave
Youtube 

Dok je Ana svoj amozitet jasno izrazila čim je otpratila Bekvalčevu, Nataša je s druge strane nastavila da prati koleginicu na Instagramu i ne obazire se previše na šuškanja. Otputovala je na odmor na Ibicu, gde uživa sa sestrom i društvom i samo joj je bitno kako se novi duet sviđa publici.