Pop pevačica Nataša Bekvalac optutovala je sa prijateljima na Ibicugde je prethodnih godina rado odlazila na letovanje, a zanimljivo je i da je tamo pre četiri godine izgovorila sudbonosno "da" bivšem suprugu Luki Lazukiću, a fanovi su u šali zabrinuti da se ne dogodi slično.

Nataša Bekvalac zaljubljena je u Ibicu. Kako i ne bi bila? Jedno od najlepših i najluđih ostrva na svetu poznato po fenomenalnom provodu. Bekvalčeva je tokom ovog putovanja odsela u jednom od najluksuznijih hotela odakle se redovno oglašava.

Najnovije fotografije koju je Bekvalčeva objavila jeste ona u kojoj leži na ležaljki u zlatnom kupaćem kostimu, a komentari su se nizali na račun njenog izgleda koji je, najveći delom, na zavidnom nivou zbog Natašinog režim ishrane.

"Moje omiljeno mesto. Moja druga kuća", napisala je pevačica u opisu fotografije.

Pošto je objavila novu pesmu sa Rastom i uspešno odradila nekoliko letnjih gaža, pop zvezda otišla je na zasluženi, ali radni odmor. U Španiju je povela zgodno društvo, sestre Kristinu, koju su podsetimo deportovali iz Ciriha na putu ka Ibici, i Tanju Mrkić i prijateljicu Minu Avramović.

Pa je na na svom Instagram profilu pozirala u njihovom društvu u minijaturnom, plavom bikiniju, koji je otkrio i njenu tetovažu na, inače, nevidljivom mestu.

"Veruj mi da dobro vidim... izdaleka“, poslala je Nataša poruku sa njene omiljene letnje destinacije.

Dakle, ne brinite, ovog puta neće se udati. A i fanovi su zabrinuti i savetuju joj da bude "na oprezu“, naročito posle nekoliko objavljenih fotografija u kupaćem kostimu.