Jedna od najzgodnijih pevačica sa domaće scene svakako je Nataša Bekvalac, a to skoro svakodnevno potvrđuje objavama na Instagramu.

Nata se trenutno nalazi sa sestrom i prijateljicama na Ibici odakle redovno kači fotke, a sada je Kristina nakon što je dozivela neprijatnost na aerodromu, podelila zajedničku fotografiju i još jednom "zapalila" društvene mreže.

Ona je podelila fotografiju na kojoj ona i Nataša poziraju na plaži držeći se za ruke, a njihove obline dolaze u prvi plan.

 "Zauvek mlade i uvek zajedno", napisala je u opisu fotografije.

"Sestrinska moć", "Bravo, prelepe i prezgodne", "Gorite žene, ali bukvalno", "Svaka čast", samo su neki od komentara na objavu.

natasa i kristina bekvalac
Instagram 

Inače, Nataša Bekvalac je nedavno bila u centru medijske pažnje kada ju je koleginica Ana Nikolić otpratila sa Instagrama jer je čula da je u tajnosti snimila duet sa njenim bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom.

Nikolićku su razljutile i priče da su Nataša i Rasta navodno u ljubavnoj vezi.

- Ne, ja ne želim da učestvujem u tome, ne postoji razlog za tako nešto. O tom odnosu ne bi ni trebalo da pričamo, sa moje strane ne postoji nikakve namere koja nije dobra - kazala je Bekvalčeva nedavno povodom cele priče, ne želeći da komentariše što ju je Nikolićeva blokirala na društvenim mrežama.

Instagram Nataša Bekvalac