Najtraženiji dvojac na muzičkoj sceni, reperi Buba Koreli i Džala Brat, o čemu svedoči i broj pregleda na njihovom Jutjub kanalu, koji raste iz dana u dan.

Međutim, posle pandemije korona virusa dvojac je navodno znatno podigao cenu svojih nastupa, pa su, kako prenose domaći mediji, izgubili nastup u Novom Sadu.

Prema navodima izvora, zbog previsoke cene menadžer splava u Novom Sadu odustao je od toga da angažuje Bubu i Džalu, a tu ponudu dao je Editi Aradinović.

- Klub koji je najavio nastup Bube i Džale na Fejsbuk stranici sklonio je reklamu samo dan nakon objavljivanja, ali niko nije imao pojma zbog čega. Na kraju se ispostavilo da je menadžer tog splava pregovarao danima sa reperima da dođu da nastupe, ali je prekinuo pregovore jer su tražili sumanutu svotu. Tražili su 10.000 evra za dva sata pevanja, što niko od pevača pre njih nije uradio. Prvo su obećali da dolaze, uz reči da će suma biti pristupačna, ali su u poslednjem trenutku javili da je to iznos koji traže i poslednja ponuda, jer su već bukirali dosta tezgi - ispričao je izvor za Srpski telegraf.

buba koreli i dzala brat
Instagram 

- Menadžeri iz Novog Sada su u kontaktu s vlasnicima splavova iz Beograda, a oni su im potvrdili da Buba i Džala inače imaju visoku cenu za tezge i da s njima pregovori uvek idu teže. Kad je menadžer otkazao Bubi i Džali nastup, pregovarao je s Editom, jer je svakako planirao da je zove da peva kroz nekoliko nedelja.

Nije komplikovala ništa, rekla je da može s bendom da dođe bilo koji dan za vikend i nije pravila nikakav problem što se cene tiče. Njeni muzičari i ona uvek imaju fiksni honorar kad rade u klubovima - objasnio je isti izvor i dodao:

edita aradinovic
Instagram 

- Na tom splavu su Buba i Džala prvi koji su zbog bahaćenja zatvorili vrata za ubuduće. Odmah se pročulo koliko su novca tražili za nastup, očigledno misle da su svetske face, niko još nije lupio toliku cenu, pogotovo usred krize nakon cele situacije sa koronom - zaključio je izvor. 

Popularni dvojac se o ovom događaju još uvek nije oglasio.

Buba Koreli
instagram/bubacorelli Buba Koreli Instagram