Pevačica Edita Aradinović je neko ko je poznat po smelim kombinacijama koje su prilično provokativne, i sve to deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nedavno je bila u žiži interesovanja zbog nage slike, za koju je kako je tada rekla slučajno postavila na društvene mreže.

Fotografiju je brzo obrisala, a svi su se pitali da li je u pitanju bio trik za podizanje prašine. Sada je Edita ponovo našla način da provocira.

Ona je, naime, pozirala u providnom donjem vešu, koji je istakao njenu zgodnu figuru što je izazvalo gomilu komentara ljudi koji je prate, naročito muškaraca.

"Kako si zgodna", "Au kakva provokacija", "Moraću da zovem hitnu pomoć", "Imam samo jednu reč bomba", samo su neki od komentara koji su se našli ispod Editine slike.

"Samo proveravam...", stajalo je u kratkom opisu ispod fotografije koju je pevačica postavila.

Podsetimi, Edita je neko ko nema problem da iznese svoje stavove kada je fizički izgled u pitanju, i uvek je bila transparentna po pitanju intervencija.

Edita ne krije da je korigovala svoj nos i da se sada puno bolje oseća u svojoj koži. Takođe svojevremeno je javno devojkama preporučila da promene sve ono što ih čini nezadovoljnim.

edita aradinović
Instagram 

Sudeći po fotografijama koje redovno deli sa svojim pratocima reklo bi se da je Edita i više nego zadovoljna u svojoj koži.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Insatgram, Instagram Pogledajte koliko se pevačica promenila s početka karijere.