Pevačica Edita Aradinović uvek je bila transparenta po pitanju intervencija. Takođe, svojevremeno je javno devojkama preporučila da promene sve ono što ih čini nezdaovoljnim.

Pevačica se nedavno našalila na račun svog nosa, koji je operacijom smanjila, dok se u emisiji "Zvezde Granda - specijal", prisećala svog učešća u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Na pitanje koji nastup joj je tada bio najdraži, rekla je:

- Kada sam pevala pesmu ''I don't wanna miss a thing'', grupe Aerosmith, jer sam pesmu posvetila mami.

edita aradinovic
Instagram 

Na pitanje voditelja da li liči na mamu, Edita je duhovito odgovorila:

- Pre operacije nosa sam ličila na tatu, a sad ličim na mamu!

Podsetimo, Edita je svojevremeno rekla: "Ljudi su obožavali moj stari nos i smatrali ga mojim zaštitnim znakom. A mene je nervirao", rekla je pevačica između ostalog. Pevačica je pored operacije nosa korigovala i veličinu grudi, ali nije preterala sa veličinom, a takođe se u jednom trenutku "rešila" karakterističnog mladeža po kom je bila prepoznatljiva.

- Ja sam nos želela da operišem odavno, ali isto tak nisam želela da to ikada krijem niti da to bude neka tabu tema. To odavno nije tabu tema, ja sam imala ozbiljan problem zbog kojeg mi je i glas otišao i nisam mogla da pevam ni da radim. Tako da sam ja u sklopu svoje devijacije što je bilo neophodno, odradila i estetski. Niti sam ga nešto presmanjila, niti preterivala - priznala je Edita jednom prilikom.

Kako je pevačica izgledala nekad, a kako izgleda sada. kao i koliko se promenila, pogledajte u galeriji ispod:

Insatgram, Instagram Pogledajte koliko se pevačica promenila s početka karijere.