Ako smo se nečega naslušali do sada, to je da prava zvezda treba da bude „ful paket“. Što bi se reklo, i stas i glas. Dok neki imaju možda druge parametre pri dodeljivanju takve titule, jedno je sigurno: poznate ličnosti ne staju kada je reč o estetskim zahvatima.

Bilo da se radi o manjim korekcijama ili većim, znatno vidljivim promenama, odavno se postavilo pitanje da li je današnjica zavisna od želje za fizičkim promenama?

Mnogobrojni psiholozi ističu da je plastična hirurgija trend savremenog društva kao i da zavisnost može nastati od samo jedne odluke da ste željni promene.

Takav rezultat nastao je od kriterijuma koji se danas postavio kao jedan od najvažnijih, a to je lepota. Stručnjaci ističu da ona danas igra veliku ulogu u životu, na osnovu koje se može dobiti posao, napredovati u društvu i steći status.

Navikli smo da mnogobrojne poznate ličnosti ni dan danas ne žele da govore javno o estetskim operacijama kojima su se podvrgle, a tek poneke mogu javno govoriti o tome.

Kada je reč o svetskim imenima, Kejti Peri, Kim Kardašijan, Megan Foks i Hali Beri su samo jedne od onih koji istinski poriču da su napravile trajne promene na svom licu i telu.

Ipak, domaća javnost je podeljena. Želele da priznaju ili ne, mi vam donosimo nekoliko fotografija od „pre i posle“.
Možda se danas možete prevariti fotografijama koje su prošle kroz fotošop uzduž i popreko, ali ipak, još uvek postoje one stare, relevantnije.