Nakon što je napustila grupu „Ministarke“ i započela solo karijeru, Edita Aradinović je definitivno pronašla pravac koji se dopao široj publici. Njene pesme se gotovo odmah po izlasku nađu u trendingu, a popularna pevačica otkriva recept za uspeh.

„Pre sam radila komercijalnu muziku, ali sada sam se pronašla u svom mini svetu. Onome kome se dopada, hvala mu na tome. Po tom pitanju ću ostati skromna, jer bi bilo pretenciozno da hvalim samu sebe i objašnjavam da je moja muzika vanserijska. Nije“, rekla je Edita za televiziju „De Toxic“ i dodala:

„Rezultati su neminovni. Muziku osećam na neki svoj način. Ja možda ne umem da se izrazim jer nisam muzički školovana, ali znam šta hoću, šta želim da kažem, znam šta čujem“, objasnila je ona.

Kako kaže, u poslednje vreme je postala ženstvenija. Navikli smo na njene urbane stajlinge, ali Editu u poslednje vreme sve češće viđamo u svečanim i nežnim toaletama. Razlog za to je - emotivni status.

„Postala sam ženstvenija. Ne znam zašto je to tako, verovatno zbog godina“, rekla je nasmejano Edita a potom priznala:

„Jesam, zaljubljena sam. Spokojna sam. Nije ništa spektakularno, pretenciozno i ništa toliko što bi trebalo da zanima sve. Ono što treba da ih zanima, to je ono što upravo radim, a to je moja muzika“, rekla je pevačica.