Kada je prilikom odgovaranja na pitanja putem svog Instagram profila, otkrila da ima albansko poreklo, pevačica je naišla na niz negativnih kritika. Potom je objavila fotografiju na kojoj pozira pokazujući tri prsta, a kako nije mogla više da podnese mnogobrojne osude, Edita Aradinović je tada uputila jednu poruku:

„Molim sve ljude, ako se tako mogu nazvati, koji se nalaze uvređenim zbog slike na kojoj držim tri prsta da odu do toaleta, umiju se, zatim popiju limunadu, eventualno nešto doručkuju, da im dođe iz d****a u glavu da ta tri prsta nisu namenjena bilo čemu, bilo kome i da nisam rasista, nacionalista, niti bilo šta slično! Od*****e od mene više! To je dokaz koliko ste primitivni, besposleni i nesrećni. A takvi ljudi truju i ozbiljno utiču na zemaljsku kuglu. Bavite se ozbiljnijim problemima! Bavite se sobom“, rekla je tada Edita i dodala:

„Ja se bavim muzikom i širenjem ljubavi i pozitivne energije! Ako i to ne možete da podnesete, a ima takvih, unfollow i doviđenja. Ajde bre više, non stop vam nešto fali i smeta“, poručila je oštro a potom je ukinula opciju komentarisanja na toj fotografiji.

Ovoga puta, Edita je istakla da će ljubav pružiti samo onome ko je zaslužuje a potom je svima savetovala da urade isto.

„Ono čemu težim je harmonija, u svakom pogledu. Ono što vam pružam je najbolji deo mene, a vi ste moja motivacija da to najbolje zadržim. Ono što me ispunjava je čista duša i dobra namera. Naravno da ne možete svakom da odgovarate i svakome da se svidite, ali osvrnite se na one kojima se dopadate i koji u vama vide tu iskru. Dokle god budemo razmišljali šta nismo uradili, prolazi nam ono što bismo možda mogli da uradimo“, napisala je Edita i dodala:

„Ne postoji to loše što može da nadaća dobrotu i lepotu duše koju svako od nas ima i nebitno je ko si i šta si, svi smo mi pod istim nebom. Delite ljubav, ali onome ko je zaslužuje...“, poručila je pevačica...