Popularna pevačica Edita Aradinović više puta je istakla da ne želi da priča o privatnom životu ali vesti koje su poslednjih dana kružile o njoj, naterale su pevačicu da se oglasi. Naime, kako su domaći mediji preneli vest da je Edita polupala bivšem dečku automobil, pevačica je na svom storiju objavila objašnjenje.

„Dragi moji, jutros kada sam se probudila prva vest na koju sam naišla bila je da sam bivšem dečku razlupala stan i auto. Žao mi je što ovo moram da radim, jer sigurno imam preča posla i obećala sam sebi da se neću nervirati, ali je zaista previše. Ako vam nisam pomogla, nisam vam ni odmogla. Ne bi bio prvi put da pišete laži, ali ovo je postalo surovo. Da neko nema pravo da se izjasni? Da ja ako ne želim da budem u centru pažnje, ni ne odgovaram, pustim i sačekam da prođe kao i do sada? Ovakve laži direktno utiču na moj život i nije mi jasno zašto? Vest koju čitate danima je ista vest od pre pet godina, koju sam ispričala u Magazin Inn-u. Samo se vrti u krug i ne znam ko se pametan dosetio da ga obnovi i zloupotrebi umesto mene. Treba biti hrabar i lud da bez povoda drmaš tuđi kavez“, napisala je pevačica na Instagram storiju, pa dodala:

„Možda bi se tako nešto od mene očekivalo pre 5 godina, ali sada sigurno ne! Pomešali ste babe i žabe. Ne bi bio problem da ne utiče na moj privatan život. Ne shvatam ako sam vam dala sebe na dlanu zašto ne ispoštujete moju odluku da ne pričam o privatnom emotivnom životu! Nije baš da ništa ne radim i da ne bismo imali o čemu da pričamo da ste me pozvali! Ponavljam, ne bi bilo prvi put da pišete laži, ali ako se neko trudi da živi normalno i ne ugrožava druge, ne privlači pažnju i želi pozitivno da utiče na ostatak sveta, onda sam to ja. Dakle, sve to što čitate zadnjih meseci o meni su laži, uključujući i ovu. Sve smo ovo mogli na lep način a ne ovako“. 

Edita ne želi da iznosi detalje privatnog života u javnosti.

„Nekada pre sam pričala o svom emotivnom životu, sada više ne želim. Poštujte to, molim vas. Zašto sada moram da se bavim tužbama i advokatima? Pa baviću se sobom, svojim problemima. Nekome sam sigurno od pomoći. Imam svoj neki mikro svet i ne želim da se ovakve stvari pišu i izgovaraju. Prvo, jer su neistinite, a drugo, jer to ne oslikava mene, verujte mi. Sad ne. Čak me hvata blagi transfer blama dok pišem sve ovo, evo verujte mi“ zaključila je pevačica.