Edita Aradinović ne krije da je imala periode kada nije bila zadovoljna svojim izgledom, te da se tada podvrgla estetskoj hirurgiji kako bi postigla željene rezultate.

Naime, pevačica je na Instagramu napisala fanovima da joj napišu njihove pretpostavke o njoj. Jedan njen obožavatelj je napisao da pevačica nije bila zadovoljna fizičkim izgledom, a onda je Edita dala svoj odgovor.

- Pre operacije nosa, periodično. Ali, da nisam bila do kraja zadovoljna, ma i sada nekad nisam, ali to do ličnog osećaja iznutra... Shvatiš s godinama. Ali da, preporučujem devojkama da urade to ako to osećaju i žele. Ja nisam imala velik nos, imala sam kuku, bila sam kapetan Kuka. Ljudi su obožavali moj stari nos i smatrali ga mojim zaštitnim znakom. A mene je nervirao, jer sam bila ucastazašpinje - napisala je Edita Aradinović u opisu stare fotogrwafije koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

edita aradinovic plastične operacije nos
Insatgram 

Edita Aradinović je na sceni od 2010. godine kada je učestvovala u jednom muzičkom tekmičenju. Aktivnija je svakako postala 2013. godine kada je osnovana grupa "Ministarke", a od tada je imala nekoliko korekcija.

Aradinovićeva je na licu imala upadljiv mladež, kojeg se rešila 2016. godine. Takođe je ugradila silikonske implante u grudi, ali nije preterala sa veličinom.

edita aradinovic plastične operacije nos
Instagram 

Pogledajte u galeriji kako je Edita izgledala nekad, a kako izgleda danas i koliko se promenila.

Insatgram, Instagram Pogledajte koliko se pevačica promenila s početka karijere.

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas