Pevačica Edita Aradinović imala je teško detinjstvo, a sada je rešila da otvoreno priča o teskobi koja je prisutna godinama.

Naime, ona je rođena je u sedmom mesecu, sa svega 1,5 kilograma, dok njen brat blizanac nije preživeo.

- Druga beba je bila dečak i ja ceo život osećam da u maminom stomaku nisam bila sama. Kad sam bila mala, uvek sam crtala portrete na kojima je pola muški, a pola ženski lik. Tada nisam znala da sam imala brata blizanca. To sam saznala tek sa 12 godina – ispričala je pevačica za Hit.

Edita se osvrnula i na teško materijalno stanje porodice, zbog kog je nekada i delila krevet sa roditeljima, a ona i njena sedam godina starija sestra Indira Aradinović Indi, takođe pevačica, 2005. godine su ostale i bez brata.

Edita Aradinović
Instagram 

- Znali smo da će do toga doći jer je brat imao teži oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kad je imao 21 godinu. Tad ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirica, pa su se, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga bio lepši – prisetila se Aradinovićeva i dodala:

- Zbog toga često imam osećaj tereta celog sveta na mojim leđima. To (prim.aut. Atlasov sindrom) je sindrom u kom imaš osećaj da si za sve kriv i svima želiš da pomogneš. Radim na tome da sebe upoznam i shvatim zbog čega su se neke stvari desile, zašto imam potrebu da pomažem drugima, a zapostavljam sebe.