Reper Jasmin Fazilić, poznatiji kao Džala Brat, iznenadio je svojom transformacijom. Naime, zbog brzog načina života, reper se ugojio tokom prethodnij meseci, međutim uzeo je stvar u svoje ruke i smršao je 24 kilograma.

Džala je na svom Intsagram profilu objavio kolaž od tri fotografije na kojima se jasno vidi njegova transformacija, a sa 106 kilograma "spao" je na 82 kilograma.

Na prvoj fotografiji janso se vidi višak kilograma i "opušten" stomak, dok na trećoj ima trbušnjake i definisane mišiće na gornjem delu tela, koje je i slikao.

- Nikad lakši, nikad jači, kunem vam se, i nikad lepši - našalio se Džala u opisu fotografije iz teretane, ali je najveću pažnju privukla objava transformacije.

dzala brat
Instagram 

- Veruj u sebe, tvoj limit je samo tvoja mašta. Radi naporno. Guraj sebe, jer niko drugi to neće uraditi umesto tebe. Ne čekaj. Ponekad kasnije znači nikad - poručio je reper.

Kako je smršao Džala Brat?

Raspitivao se koja ishrana bi odgovarala njegovim navikama i potrebama, a onda je pojačao svoje treninge u teretani koji su urodili plodom.

Jala uglavnom jede svu hranu, ali uz određenu mešavinu namirnica. S vremena na vreme pojede „nezdravo“, ali samo u izuzetnim situacijama.

Vežbanje je dosta doprinelu gubitku kilograma, a dokaz su i njegovi snimci iz teretane koje objavljuje skoro svakog dana. Na račun transformacije reper je pokupio niz komplimenata.

dzala brat
Instagram