Edita Aradinović danima je tema medija, ali ne zbog muzike i projekata vezanih za istu, već zbog fotografije na kojoj je bez odeće, a koju je slučajno objavila na svom Instagram storiju.

Zbog svega toga se nedavno i veoma grubo obračunala sa fanovima, ne birajući reči.

Sada je konačno progovorila o spornoj situaciji i objasnila šta se zapravo dogodilo. Kako je izjavila, u pitanju je greška, a otkila je i kome je ta fotografija zapravo bila namenjena.

sporna fotografija edite aradinovic koju je greskom objavila na svom instagram storiju
printscreen/instagram 

- Verovali vi meni ili ne, ja sam se uvek čudila tim stvarima dok mi se nije desilo. Teško sam to podnela, ali sada kada je prošlo, ne mogu da se ubijem. Slika je daleko od vulgarne i provokativne, svakako nije bila namenjena širokom auditorijumu, jer da jeste malo bih se sredila - objasnila je pevačica za Grandonline.

 - S obzirom da imam vezu na daljinu to je razumljivo. Žao mi je što je tako ispalo, nije neka fotka, ali ja se svima izvinjavam - rekla je Edita.

Pored toga, neminovno je bilo i pitanje o stajanju "na ludi kamen", na šta je pevačica kao iz topa odgovorila da je ipak rano.

edita aradinovic
Instagram 

- Želim jednog dana, ali sada ne. Imam toliko stvari da uradim, kasnije će doći vreme i za to - iskrena je bila Aradinovićeva.

Podsetimo, iako pevačica krije svoj ljubavni život od očiju javnosti, kada je u pitanju njen izabranik nedavno je rekla da je srećna u ljubavi i da joj je lepo, ali da ne zna da li je on "taj".