Kada su u pitanju poznati, mnogi zaborave da su pre svega i oni samo obični ljudi, te da imaju dobre i loše dane. Samim tim, njihovi loši trenuci nekad se duplo više mere, baš iz razloga što su javne ličnosti.

Na neki način, ukoliko izaberete takav put, očekuje se da morate da merite svaku reč, ali i da dobro pazite šta pišete i objavljujete na mrežama, tim pre jer u armiji obožavatelja uglavnom postoje i maloletna lica, odnosno osobe na koje možete da utičete negativnim primerima.

Ovog puta na meti kritika našla se popularna pevačica Edita Aradinović, zbog načina na koji je odgovarala fanovima. Edita je u jednom trenutku bila toliko iznervirana da nije birala reči, a prepiske je objavila na Instagramu.

edita svadja sa fanovima
printscreen/instagram 

Naime, pevačica je nedavno dospela u žižu javnosti kada je, kako sama tvrdi, sasvim slučajno objavila svoje eksplicitnije fotografije na kojima nije imala odeću, a sada dobija i vrlo neprijatne i uvredljive poruke povodom sporne situacije.

Naime, ona već par dana unazad mora doslovno da se obračunava sa negativnim komentarima i porukama, te je sada odlučila da par pogrdnih javno obelodani, ali ni ona im nije ostala dužna, tako da je na svaku oštro reagovala i uzvratila.

edita aradinovic se svadja sa fanovima
printscreen/instagram 

- Jako lepo od strane nekoga ko drugima treba da bude uzor. - poručio joj je madić, dok mu je ona preko Instagram storija žustro odgovorila:

- Ti sigurno nisi taj kojem želim da budem uzor! Nemojte se zavaravati tim pokušajima da nabijate grižu savesti na osnovu profesije koju sam odabrala. To što ne možeš da razumeš, ja razumem, zato pali s mog profila, i ti i svi koji se pravite pametni. Ti znaš kome ću ja uzor da budem. Blok za tebe momak. - burno je reagovala pevačica.

Nakon toga je usledila još jedna prozivka, gde se ističe da je sramota što je Edita javna ličnost i da zapravo nema normalno ponašanje i vaspitanje.

- Pa gledaj caricu univerzuma, ti si boginja, i osvojila si vaučer za kozmetički salon, a boga mi i rekonstrukcije face. - odgovorila joj je Aradinovićeva.

edita aradinovic svadja sa fanovima
printscreen/instagram 

Po svemu sudeći, Edita ovih dana itekako snosi posledice za svoj "slučajno" objavljen eksplicitni selfi, međutim, iako ne želi da je vređaju zbog toga, uzvraća zaista na način na koji ne samo javne ličnosti, već niko ne bi trebalo da reaguje.

Uvek postoji način da se sa "hejterima" izađe na kraj, ali i sa onima sa kim se vaše mišljenje ne poklapa, ali svakako ponižavanje nečijeg izgleda samo da biste odogovorili na njegovo ili njeno negativno mišljenje o vama nije rešenje. 

Ko je po vašem mišljenju ovde u pravu?