2022. PREUZIMA NAJVEĆI PROŠLOGODIŠNJI TREND: Efektan kaput Jelene Karleuše pronaći će se i na vašoj šoping listi

Jelena Karleuša povodom objavljivanja nastupa za Novogodišnju noć 2022. godine pojavila se u trendi kaputu zebra printa.

Jelena Karleuša otkrila da će Duško biti sa njom na dočeku Nove godine.
ATA Images 

Izgleda da dobro ukombinovan animal print nikada ne izlazi iz mode, pa će tako i ova zima biti u znaku ovog modnog trenda.

Pevačica Jelena Karleuša juče je sa svojim koleginicama Marijom Šerifović i Sarom Jovanović u Narodnoj skupštila objavila vest da će proslavu Nove 2022. godine upriličiti nastupom.

Tom prilikom ponela je kaput zebra printa i demonstrirala kako jedan komad može klasičnu crnu kombinaciju da učini razigranom.

S obzirom na to da voli da dominira i da demonstrira snagu, zebra joj definitvno pristaje više, u odnosu na monohromatsko izdanje.

jelena karleusa nosi zebrast print
Instagram 

All black look koji se sastojao od plisane kratke haljine dugih rukava, mrežastih čarapa i definitvno najvoljenih Versace cipelaTamare Kalinić i Irine Šajk, uspela je da razbije jednim vrednim komadom - zebrastim kaputom.

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko je veliki protivnik prirodnog krzna, pa i bilo kog oblika stradanja životinja zarad ljudske upotrebe, ali zato obožava da nosi animal print.

Ovaj print se izjalovio u masi još prošle zime, ali ostaje i ove jer njegova praktičnost kombinovanja na bezbroj načina, da li kroz modne aksesoare ili odevne komade je neodoljiva.

U nastavku pogledajte kako Jelena Karleuša nosi jedan od najmodernijih printova sezone:

ATA Images/Antonio Ahel Jelena Karleuša nosi zebrasti kaput

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši