Sa Nedelje mode u Milanu stižu novi trendovi! Kako najavljuje modna kuća Versace ove sezone nosićemo platforme.

Obuća koja je bila u trendu 90-ih godina vraća se na velika vrata i već je osvojila poznate trendseterke.

irina sajk u verasce cizmama
I Veronesi /=\ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kada je reč o damama sa svetske scene Irina Šajk je među prvima ponele čizme sa platformom s potpisom modne kuće Versace, dok je to kod nas, kao što i obično biva, to prva učinila Jelena Karleuša.

Mala od skandala se na svom Instagramu pohvalila novim modelom čizmica koje su je osvojile na prvi pogled.

irina sajk, paparaco
I Veronesi /=\ / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Crne kožne Verace čizme koštaju 1.012 evra, a ono što je zanimljivo je da je štikla visoka čak 160 milimetara, kako piše na sajtu za prodaju.

Jelena je poznata kao veliki ljubitelj mode i pomno prati trendove, pa nas tako ne čudi činjenica da je brže-bolje rešila da upotpuni svoj garderober novim parom trendi čizmica.

karleusine versace cizme
Instagram 

Kada je reč o krpicama, Jelena ne žali novca. Kako je i sama jednom rekla dosta novca troši na garderobu, tašne i obuću, ali zna da kupi i jeftine komade od po 500 i 1.000 dinara. 

"Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus.

Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari", rekla je pevačica nedavno, a više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ATA Images/Antonio Ahel, ATA Images Jelena Karleuša