Nakon svetskog nastupa na Ušću, pevačica Jelena Karleuša rešila je da svojim ćerkama priredi iznenađenje za njihov rođendan. Jelena Karleuša još uvek uživa u Parizu, sa naslednicama Atinom i Nikom, i prijateljem i producentom Zoranom Birtaševićem.

Dok su preko dana svi u opuštenim, ležernim kombinacijama obilazili grad i muzeje, noć je bila rezervisana za nešto efektnije stajling, pa je pop zvezda zablistala u ultra gloss izdanju.

I taman kada smo pomislili da smo sve videli, Jelena je rešila ponovo da provocira i to u stajlingu za koju bi se malo ko usudio da obuče.

jelena karleusa kod ajfelovog tornja u parizu
Instagram 

Muzička zvezda je za pariske noći čuvala ovu upečatljivu kombinaciju. Ona je ponela crnu mini haljinu, šljašteće naočare, Prada torbu i Bottega Veneta sandale.

Pradina torba već nekoliko nedelja je hit među trendseterkama, a njena cena je 1.300 evra.U zanimljivim pozama pozirala je na ulicama Pariza, dok je iza nje sijao Ajfelov toranj, ali ne jače od nje, kako kažu njeni fanovi.

"Ko još vidi Ajfela pored tebe, kidaš", "Samo sijaj, zvezdo naša", "Ne znam evo šta je jeftinije od ovoga što imaš na sebi, hahaha! Ironija, naravno", "Predivna ženo sa neprikosnovenim stilom", neki su od komentara.

Inače, pored torbice brenda visoke mode, samo sandale koje je Jelena imala na sebi koštaju 1.225 evra kojima se nedavno pohvalila na Instagramu. Ipak, ovaj stajling ne izgleda samo skupo - već to zaista i jeste.

U galeriji pogledajte kako je Jelena Karleuša, po rečima njenih fanova, sijala poput tornja u Parizu:

Instagram jelena karleuša u parizu