TRENDI MREŽASTE SANDALE DOBILE NEODOLJIV DETALJ: Jelena Karleuša pokazala NOVE CIPELE idealne za jesen

Jelena Karleuša pohvalila se novim cipelama sa mrežom i cirkonima, a upravo one prete da budu vodeći trend ove jeseni.

screenshoot/instagram 

Jelena Karleuša važi za jednu od žena sa najviše stila sa domaće javne scene, a objave na društvenim mrežama njenog uspešnog šopinga uvek izazovu veliku pažnju javnosti, što je slučaj bio i ovoga puta kada se pohvalila novim cipelama poznatog brenda.

Jelena zna da više nisu u trendu cipele koje su napred zaobljene, već one koje krasi četvrtast oblik prednjeg dela cipele. Od svih trendova koji su se pojavili poslednjih sezona, modeli sa četvrtastim vrhom su pronašli posebno mesto pod zvezdama.

Jarke boje, ali i posebni detalji, kao što su kaiševi, vezice, mašne ili kristali ukrasili su modele sa četvrtastim vrhom, a sada ih možemo videti i sa mrežicom.

jelena karleusa u haljini
screenshoot/instagram 

Ipak, ne bi one dovoljno bile privlačne Jeleni Karleuši da poseduju samo mrežici, već su one sa mrežicom + cirkonima pevačici više zapale za oko. Odabrala je model brenda Bottega Veneta, a njihova cena iznosi 1.390 dolara.

Osim što se savršene za ovaj period godine, kada polako odlažemo letnje stvari i menjamo ih za jesenjsku, ove mrežaste zatvorene sandale se odlično slažu uz večne modele suknji, neodoljive slip haljine, ali i pantalone.

U galeriji pogledajte kako izgledaju nove cipele Jelene Karleuše:

printscreen/instagram, screenshoot/instagram Jelena Karleuša cipele

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši