Haljine su bez imalo razmišljanja odevni predmet kojem se najviše radujemo kad nas temperature "časte" nešto višim stepenima, a osim klasičnih boho modela koje preferiramo tokom prolećno-letnog perioda, slip varijante takođe se nameću kao odabir s kojim nema greške.

Naime, slip haljine su vrlo elegantne i ženstvene, ali isto tako mogu se kombinovati u ležernim dnevnim prigodama, stoga svakako nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova!

Kao što smo spomenuli, slip haljine ističu se svojom elegancijom, ali uz odabir nešto opuštenijih detalja mogu postati i sjajan dnevni odabir. Kada govorimo o takvim kombinacijama, predlažemo da se odlučite za omiljene patike ili trendi sandale na vezivanje, a sve zajedno upotpunite torbicom, ili na primer efektnom maramom ili ležernom košuljom.

Što se tiče boja, obožavamo one jarke i upečatljive pa ako želite da zablistati u divnim dnevnim outfitima, reč je o odabiru koji će privlačiti brojne poglede.

S druge strane, što se tiče večernjih prigoda, slip haljine su bez imalo razmišljanja pun pogodak, a sve zato jer ih možete kombinovati s najdražim cipelama na potpeticu i izgledati ženstveno.

Večernji modeli vole i nešto glamurozniji nakit pa se možete odlučiti za upečatljive zlatne varijante, kao i one s posebnim motivima. Ovaj model je doživeo veliki povratak prethodne sezone, trend se nastavlja i ove, a gotovo da ne postoji influenserka koja u svom garderoberu ne poseduje bar jedan model slip haljine.

Iako ne sumnjamo da u svojoj kolekciji već imate nekoliko slip modela haljina, pronašli smo za vas nove modele u interesantnim, živahnim bojama, a više detalja o modelima i cenama pogledajte u galeriji:

Zara.com slip haljine