Konačno smo dočekali lepo vreme, a to znači da je pravi trenutak da pokažete malo "kože". Uostalom, trendovi u modi se konstatno menjaju, a nešto što smo do sada viđali samo na crvenom tepihu, preselilo se na ulice i garantujemo vam, obeležiće ovu sezonu.

U pitanju je odeća sa odvažnim izrezima i šlicevima, i da, konačno je došlo vreme da odbacite sve nesigurnosti i ponese komade koji će istaći sve ono što je najlepše na vama.

Naravno, za sve postoji vreme i mesto, ali iako se možda ovaj trend može učiniti diskutabilno na prvu loptu, dizajneri su sve to poprilično dobro "upakovali", tako da na telu izgleda lepo i efektno, ali i seksi i suptilno u isto vreme.

O čemu se zapravo radi?

Reč je o malim detaljima koji otkrivaju malo gole kože na neočekivanim mestima - stomaku, struku, u predelu dekoltea ili na leđima... Oni su provokativni, ali i nosivi i daleko su od vulgarnog.

Na modnim pistama i crvenom tepihu ovaj trend se već uveliko proslavio, a verujemo da će ovog proleća, a pogotovo leta zaživeti u punom sjaju i među "običnim" ženama.

Luskuzni modni brendovi su ovaj trend uglavnom prilagodili večernjoj odeći, ali su sa rastom popularnosti ovog trenda ponudili i letnje haljine, topove i bluze sa ovim izazovnim detaljem.

Sam dizajn je mahom jednostavan, boje uglavnom neutralne i svedene. Naravno, mogu se naći i modeli koji su nešto "hrabriji". Mi vam uvek savetujemo da imate mere. Uostalom, sjajan primer dala je naša influenserka Tamara koja "cut-out" trend obožava i neretko bira takve modele.

Dakle zavodljivo i odvažno, a ne vulgarno. Uostalom, u tome i jeste čar, zar ne?