Haljine su posebno omiljene u letnjim danima, jer su lepršave, lagane, idealne za visoke temperature.
Za one kojima polako postaju da dosadni teksas šortsevi, duge haljine, floralni dezeni i vesele boje u letnjim mesecima, bela haljina je pravi izbor. 

Ovo su modeli stvoreni za uživanje i prepuštanje dugačkim šetnjama kraj vode, ili celodnevnom druženju sa prijateljima. Dizajnirane su tako da se u njima osećate prijatno, a uz prave aksesoare možete ih prilagoditi baš svakoj prilici. 

Za dnevnu varijantu i grad su vam najbolje maxi haljine u boho stilu. Lepršave duge bele haljine, u kojima ćete se osećati i izgledati fantastično dok hodate, a one nežno i savršeno padaju niz telo.

devojka u beloj haljini
Freepik 

Najbolje se slažu uz ležerne ravne sandale, papuče ukrašene cirkonima, perlicama, koji su ovog leta apsolutni hit. Pored maxi haljina, možete birati kratke bele haljine, na bretele ili bez, sa volanima i faltama, sa otvorima za ramena ili bez ramena.

Mala crna haljina se davno uselila u svaki orman na svetu, ali mi podvlačimo činjenicu da je jednako bitna i mala bela haljina. Jedna koja će vam biti go to kreacija kada želite da izgledate dobro.

Pretražili smo malo trenutnu kolekciju omiljenih radnji većine devojaka i pronašli sjajne modele u Zari i Stradivariusu, a naše odabire možete pogledati u foto galeriji.

Print Screen/Zara Bele haljine za proleće i leto