Garderoba je ta koja unosi veselje u svakodnevnicu, a ulična moda nam pokazuje da će se celo leto nositi roze u svim nijansama. Verovali ili ne, ali roze boja ima bezbroj nijansi! Mnoge dame vole puder roze, druge barbi nijansu, treće ciklama, četvrte jarku pink boju. Međutim, nosiće se kombinacija pink i milenijal roze nijanse.

Jedna od najmoćnijih svetskih pevačiva, Rita Ora, poznata je po besprekornom osećaju za stil. Nije nas razočarala ni juče kada se pojavila na događaju lansiranja Vida Glov-a u Sidneju, a modni stručnjaci na njen jarko rozi kombinezon imaju samo reči hvale. 

Posle teške godine na vrata vrate optimizam, živost, vedrinu i autentičnost.

rita ora
printscreen/ instastory 

Ružičasta je konačno prevazišla sva uverenje da mogu da je nose samo modno najsmeliji, te je zvanično postala boja milenijalaca koji predvode revolucije svakog dana. Osim što je apsolutni modni trend, pink boja čini lice blistavijim i mlađim, a prostor svetlijim i energičnijim, zbog čega je ne treba zaobilaziti ni u jednoj sferi.

Osim što je Rita Ora ovim kombinezonom pokazala istančan modni stil, vidno je i njeno vitko i utrenirano telo. U elegantnom i trendi maniru zaokružila je ceo outfit nude salonkama i minimalnim nakitom, poput sitnih minđuša, ogrlice i efektnih narukvica. Pokupljena kosa dodatno je istakla gola ramena i ključne kosti, veoma privlačan deo ženskog tela. 

rita ora
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia