Laskav efekt uz osiguravanje celodnevne udobnosti i mogućnost stilizovanja na mnoštvo načina glavne su odlike pareo suknji koje su se vratile na modnu scenu na velika vrata.

U eri 90-ih doživele su vrhunac popularnosti, a osim što smo ih redovno viđali na plažama u letnjim mesecima, postale su podjednako omiljene za gradsku šetnju.

Ono što pareo modele izdvaja od ostalih modela suknji je dizajn koji se postiže vezanjem ili detaljima koji imitiraju ovaj efekt, a zahvaljujući njemu pristaju i laskaju različitim tipovima ženske figure.

Pareo suknja
Zara.com Pareo suknja, Zara, cena: 3,990 dinara

Da li su novoj popularnosti pareo suknji kumovale nostalgičarske tendencije modne industrije ili vladajuća pandemija u kojoj udobnost ima glavnu ulogu, pitanje je na koje se ne zna tačan odgovor, ali obožavateljke ovog specifičnog modela ove sezone dolaze na svoje.

Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori bogata ponuda na policama high street brendova, a kao po pitanju brojnih trendova, i kada govorimo o pareo suknjama, Zara vodi glavnu reč u svetu popularnih high street brendova.

Pareo suknja
Zara.com Pareo suknja, Zara, cena: 3,290 dinara

Svoju aktuelnu ponudu obogatili su različitim modelima pareo suknje.

Verzije u neutralnim bojama predstavljaju idealan odabir pri stvaranju casual stajlinga, a sve što vam treba uz nju u letnjim mjesecima običan je top ili majica uz neki trendi model otvorene obuće i male torbe.

Pareo suknja
Zara.com Pareo suknja, Zara, cena: 3,990 dinara