Nema doba godine ili dana kada  farmerice nisu u trendu. Nema raspoloženja ili prilike u kojoj one nisu savršen izbor. Ukratko: farmerice su pravo modno čudotvorno oružje i stoga su s pravom prisutne i po nekoliko puta u svakom garderoberu. Izbor je gotovo beskrajan, ali 2021. godine biće nam lakše da posegnemo za ultimativnim farmericama nego inače, jer je jedan kroj trenutno moderniji nego ikada - a to pre svega dugujemo Francuskinjama.

A kako bi moglo biti drugačije? Teško da bilo koja druga nacija ima takav prirodni osećaj za stil i sprovodi trendove tako nonšalantno. Pravi stil novih omiljenih pantalona još je nešto u čemu Francuskinje prednjače. Ali, još malo! Reč je o modelu farmerica „cropped jeans“ , odnosno farmerica koje su isečene iznad članka.

"Isečene" farmerice: novi omiljeni komad Francuskinja trendseterki koje su već su dugo ljubitelji novog stila farmerica i trenutno šetkaju u njima po ulicama Pariza. Posebnost kod ovih farmerica: nogavica je skraćena. Francuskinje se takođe oslanjaju na pripijeni kroj koji završava laganim preklopom. Ali, široka verzija takođe je popularna 2021. godine.

Osim faktora stila, novi model farmerica ima i druge prednosti: noge izgledaju duže, a lepe cipele napokon dobijaju pažnju koju zaslužuju.

Inspirirane francuskim trendseterkama možete kombinovati ležerne osnovne košulje, kašmir kardigane i bluze s XXL okovratnicima (vrlo važno: uvuci gornji deo u farmerice!). Minimalistički nakit i suptilni dodaci upotpuniće vaš look.