Pre nekoliko meseci, influenserke Ena Luna i Zorannah uživale su na putovanju po Americi, a svaki njihov korak na društvenim mrežama pratile su hiljade ljudi.

Međutim, u jednom trenutku, odevni komad koji je Ena ponela tokom posete Versaće vili, izazvao je pravu lavinu komentara na internetu. Tviteraši su bili posebno kritički nastrojeni prema influenserki, a razlog svemu bio je korset koji je obukla.

Nakon toga, usledile su i kritike od strane modnog kreatora Saše Vidića,  koji nije štedeo reči za izgled influenserkerekavši da ona nema dekolte za ovakav komad.

- Mislim da su sporne grudi zato što za taj korset ne možete da imate dunju, nego morate da imate pomorandžu. Ovo je za nekog ili ko ima prirodne grudi koje su normalne, a ne viseće ili neko ko je uradio plastičnu operaciju grudi, ali normalnu. I ove pantalone na njoj, to ne. To se ne spaja tako. Ne možeš za sve što misliš da je trend da navučeš na sebe - rekao je dizajner.

ena luna
Instagram 

Međutim, influenserku i jutjuberku su podržale kako kolege, tako i njeni pratioci na Instagramu, a mnogi smatraju da se razlika između realnog i virtuelnog izgubila. Tog mišljenja je i Enina koleginica Vanja Veljić.

- Osobe koje su je prozivale verovatno imaju godina koliko ja i nisu prošli kroz to što je ona prošla, tj. da budu majke. Kad prođu kroz to i kad se slikaju, imaju pravo nešto da kažu - rekla je Va Vana.

Ena Luna je u emisiji "IDJHOT" otkrila kakav je njen stav o komentarima koje su joj uputili na Tviteru, ali i da li ju je sve to pogodilo.

- Opet to nije bilo kod mene. To je samo na Tviteru. Meni ako se desi nekada stvarno, tipa da to bude jedna, dve poruke. Stvarno ne mogu da to doživim tako, jer ne dopire do mene svakodnevno, što je super. Nadam se da će tako i da ostane - rekla je ona za IDJTV, pa se dotakla korseta:

- Što se tiče korseta bio mi je velik, kupila sam ga pred put onlajn. Nisam znala kakav je. Apsolutno nisam bila zadovoljna kako mi stoji. Međutim, taj dan sam saznala da sam u drugom stanju. Toliko sam bila sluđena sa tom vešću da mi je taj korset bio najmanje bitan u životu. Vidi se da ja držim ruku iza i da držim korset da mi ne padne. Nažalost, pojavila su se samo dva, tri komentara na koja sam odgovorila. U smislu kako mi nije neprijatno što nemam silikonske grudi. Jednostavno određenih stvari sam stvarno svesna. Meni je to smešno kada mi neko kaže kao da ja nemam ogledalo. Mene to nije pogodilo. Više je bilo podrške nego negativnih komentara.

ena luna
Print Screen/Instagram Ena Luna 

Jutjuberka se takođe i osvrnula na negativne komentare koji su više nego čest slučaj kada se bavite bilo kojim oblikom javnog posla.

- Smatram da pridavanjem značaja tome možeš sebe da urušiš, svoj psihički mir i stabilnost. Mislim da je to jako važno: Osobe koje to rade stvarno ne zaslužuju tu vrstu pažnje. Njima treba pažnja i ljubav, i to se vidi. Mislim da niko od nas, ko ima otključan profil, uopšte ne mora da bude javna ličnost, nije dužan da to trpi, ispravlja krive drine, da nekog uči lepom ponašanju - zaključila je Ena.

Ukoliko ste propustili kako je influenserka izgledala pre slave i pratilaca, pogledajte fotografije u galeriji ispod:

printscreen/instagram Ena Luna nekad