PUN ORMAN CIPELA, A OVE NAJVIŠE VOLI: Karleuša se pohvalila NOVIM modelom štikli koje važe za NAJRUŽNIJE CIPELE

Pevačica Jelena Karleuša važi za jednu od najstilizovanijih dama na domaćoj, ali i svetskoj sceni, a to je potvrdila kada se pohvalila novim neobičnim modelom cipela koje se nalaze na top listi trendova sezone.

printscreen/instagram 

Objave Jelene Karleuše koje se tiču mode uvek izazovu veliku pažnju javnosti, što je slučaj bio i ovoga puta kada se pohvalila novim cipelama poznatog brenda.

Obzirom da su se svi pitali ko je muškarac s kojim je Karleuša došla na rođendan Milice Pavlović, verujemo da će tako mnogi pitati i za par više njenih novih modernih cipela na štiklu.

Mnogi su bili oduševljeni neon pink bojom i modelom "pačiji kljun", a mnogima se zavrtelo u glavi kada su shvatili koliko zapravo koštaju cipele.

Neobične štikle su iz Italije, iz najnovije kolekcije brenda Balenciaga, a njihova cena iznosi "svega" 670 evra. S obizirom na to koliko JK voli garderobu i obuću, ne čudi što su ove cipele sada postale deo njene ogromne kolekcije.

jelena karleusa nove cipele
screenshoot/instagram 

Ipak, koliko god omiljeni klasičan špic salonki uvek bio u modi, karleuša voli da isprobava nove trendove. Tako se odlučila i za ovaj model cipela sa popularnim oblikom "pačijeg kljuna" koji se tokom prošle godine vratio u modu.

Jelena zna da više nisu u trendu cipele koje su napred zaobljene, već one koje krasi četvrtast oblik prednjeg dela cipele. Četvrtasti modeli aktuelni su i na modelima sandala, ali i kod zatvorenih klasičnih modela cipela kao što je ovaj. Ovakve cipele odlične će biti za dnevne varijante, ali i malo opuštenije večernje, a nama preostaje da pratimo kako će ih pevačica premijerno ukombinovati.

U galeriji pogledajte kako izgledajunove trendi štikle Jelene Karleuše:

screenshoot/instagram Pačiji kljun cipele Jelene Karleuše

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši