Iz sezone u sezonu trendovi cipela se menjaju, a različiti stilovi i dizajni dominiraju modom i izborom trendsetera, modela i zvezda.

Međutim, od svih trendova koji su se pojavili poslednjih sezona, vladaju oni čije sandale nose romantičnu notu. Ipak, takve nisu i sandale brenda Datt čiji špic je toliko dugačak da može poslužiti i u neke druge svrhe, kako smatraju korisnici Tvitera.

Modna marka Datt je prošle godine predstavila ovaj neobičan dizajn sandala, a čini se da su ljudi još uvek fascinirani nad ovakvim parom obuće. Mnogi tviteraši se pitaju "Da li je ovo neko ikada nosio, a ukoliko jeste, gde?".

Najbolji mogući opis u komentarima dobio je i Datt na profesionalnoj fotografiji ovih sandala, a on je glasio: "Super su, možeš da budeš stoper za vrata, a možeš i da gletuješ. Lepo i praktično".

sandale sa dugackim spicom su hit na tviteru
screenshoot/twitter 

Ovaj model kratko i jasno je nazvan: "Salonke za ronjenje", ali neki su ga prekrstili i u "kovid cipele za držanje distance".

"Cipele za ubijanje mrava u ćošku", "Sandale za žurke", "Odeš na žurku i bušiš balone vrhovima", "Špahla za tabani", "Da prsti više nikad ne vire iz sandale - final edition and solution", "Napokon nešto i za nas agresivne", "Napokon će da mi stane mali prst u sandalu", "Ovo je umetnost. Mi to ne razumemo", samo su neki od mora duhovitih komentara na Tviteru.