Otkako je serija počela sa prikazivanjem, brojni obožavatelji širom sveta pronalaze sebe u Kerinim pričama, prijateljstvu i ljubavnim odnosima. Isto tako Keri je i neiscrpno polje modne inspiracije koje diktira trendove pa ako je suditi prema prvim fotografijama sa seta novih nastavaka, ove jeseni očekuje nas povratak modela cipela o kojem baš svako ima mišljenje!

Svako ko je gledao Seks i Grad, pa čak i oni koji su tek letimično, znaju da je Keri oduvek ‘tim’ Manolo Blahnik obožavanih cipela. Setimo se samo predivnog Hangisi modela u kraljevsko plavoj boji kojeg je Keri nosila na venčanje sa Zverkom, a koji je doživeo neverovatnu popularnost da se i dan danas mlade žele udavati noseći upravo taj par cipela.

Sada, godinama kasnije kada s nestrpljenjem očekujemo nove epizode kultne serije, prve fotografije sa seta pokazuju da je Keri, barem za sad, odustala od ‘manolica’. Naime, Keri sada nosi model cipela koji već neko vreme nije pri vrhu trendova, a reč je o platformama s visokom petom.

keri bredšo cipele
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Model modne kuće Celine iza kojeg stoji Hedi Slimane premijerno je prikazan u kolekciji jesen/zima 2020, a kada govorimo o estetici, ove odvažne cipele zrače neodoljivom glam rock kulturom koja se tako dobro uklapa u ostatak outfita koji Keri nosi na fotografijama.

Pa s obzirom na dosadašnja iskustva, ne možemo se ne zapitati jesu li ovo cipele iz kojih se na jesen nećemo skidati? Do tada, ne sumnjamo da će se vrlo brzo pojaviti i nešto pristupačnije high street verzije!