Serija „Seks i grad“ emitovanjem svoje prve epizode 6. juna 1998. za male ekrane je prikovala milione gledalaca širom sveta. Vremenom je postala kultna, poslednja epizoda se emitovala u februaru 2004. godine, a mnogi ljubitelji i danas su posvećeni gledanju repriza. Iznova i iznova.

Samim tim ne čudi ni činjenica što publika i dalje popularnu glumicu Saru Džesiku Parker identifikuje sa Keri Bredšo. I ona je toga svesna.

Mada, ako realno pogledamo, Sara i Keri imaju nešto zajedničko. Moda im je definitivno neizostavan deo života, pa tako Sara Džesika Parker danas poseduje niz svojih butika širom Amerike.

Ipak, popularna glumica je otkrila da ju je uloga kojom je stekla ogromnu slavu i popularnost koštala zdravlja o kojem danas mora da vodi računa.

Za sve su krive visoke potpetice koje su se nosile na svakom setu ove serije.

“Lekar mi je rekao da moje stopalo radi stvari koje ne bi trebalo, kao i da mi nisu baš sve kosti u tom predelu na svom mestu. To sam “priuštila” sebi nakon godina nošenja zahtevne obuće na setu serije. Sada ću vežbama morati da ispravim greške”, rekla je Sara ističući da joj je Keri Bredšo „zagorčala život“.