Snimanje nastavka kulte serije "Seks i grad" pod nazivom "And just like that" uveliko je u toku, a glavnu ulogu kao i do sada imaće Sara Džesika Parker.

Prve slike sa seta dospele su u javnost, a većina se složila da glumica koja tumači lik Keri Bredšo naglo ostarila i da se prilično promenila u poslednje vreme.

Naime, Sara je prošetala u prugastoj haljini i roze mantilu, a delovala je veoma umorno.

"Ni traga od zavodnice kakva je bila", "Nešto je baš umorna u licu", "Šta se njoj odjednom dogodilo?", "Gde je nestala slatka Keri Bredšo", "Mislim da su je ofarbali za potrebe snimanja", glasili su komentari fanova.

sara dzesika parker
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sara je kosu vezala u rep i ovom prilikom nije delovala baš srećno.

Podsetimo, glavne glumice čuvene serije i filmova "Seks i grad", Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis posle jedanaest godina ponovo su prošetale Njujorkom.

seks i grad nastavak
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi su se osvrnuli i na to da će ceo ovaj projekat biti promašaj jer se po novim slikama vidi koliko su glumice ostarile, te da to nikako neće biti to i da će serija upropastiti utisak koji obožavaoci imaju svih ovih godina.

Većina baš nije imala reči hvale za njihov izgled, a pogotovo su fanovi razočarani jer u nastavku neće biti Kim Katral koja je glumila čuvenu Samantu Džons.

SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia Seks i grad nekad i sad

"Bez Samante to nije to", "Fali vam najbolji lik iz serije", "Ne želim ni da gledam seriju kad nema Kim i njene upečatljive uloge", "Seks i grad bez nje nije Seks i grad", neki su od komentara razočaranih obožavalaca.