PROCURIO SCENARIO NASTAVKA "SEKSA I GRADA" Jedan detalj će sigurno razočarati mnoge žene

Na internetu se pojavio scenario nastavka serije "Seks i grad" i sigurni smo da se jedan detalj fanovima nikako neće svideti.

NDZ / StarMax / Profimedia 

Nakon što je snimanje nove sezone serije "Seks i grad" započelo, na internetu se pojavio navodni snimak jednog dela scenarija koji nagoveštava da ćemo u novim epizodama imati prilike da gledamo mučni i bolni razvod Keri Bredšo i Zverke.

Veza Keri i Zverke je osnova serije "Seks i grad". Podsetimo, prvo su bili u neobaveznoj vezi, pa su raksinuli. Zatim se on se oženio, pa je sa njom varao ženu, onda su opet prekidali, zatim se posvađali na dan venčanja, pa pomirili, venčali, i tako u krug punih 10 godina. Kako prenose strani mediji sada im sledi konačan razvod.

Keri Bredšo više ne piše kolumne, već vodi podkast. U jednoj od epizoda, kako piše "Page Six", nalazi se sa svojim prijateljicama na večeri i govori o tome kako se sa Zverkom na sudu bori oko finansija.

glumice iz seks i grada na snimanju serije
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Snimala sam podkast, prala kosu. Da, nisam jela ni spavala, ali barem sam se dobro osećala u svom braku. Sad sam samo jedna od supruga o kojima se brinuo?", govori Keri.

Serija će pratiti Keri, Mirandu i Šarlot dok navigiraju putovanjem od komplikovane stvarnosti života i prijateljstva u tridesetim do još složenije stvarnosti života i prijateljstva u pedesetim godinama, navodi se u sinopsisu objavljenom u januaru.

Prve fotografije sa snimanja oduševile su ljubiteljke mode koje već analiziraju odevne kombinacije omiljenih likova.

Njihov stil je vrlo prepoznatljiv. Advokatica Miranda odevena praktično i udobno, Šarlot je i dalje verna klasičnoj eleganciji i šik komadima, a Keri očekivano modno najrazigranija i najefektnija. Ipak, veliku pažnju privukao je izgled glumica, koje su mnogi negativno komentarisali. Fotografije zbog kojih su ih napali na mrežama, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slike sa snimanja serije "Seks i grad"

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši