Jeleni Karleuši odmor se u jednom danu pretvorio u pravi pakao.

Naime, pevačica trenutno odmara sa ćerkama u luskuznom turskom letovalištu, međutim, u toku jučerašnjeg dana izbio je požar u blizini hotela u kom su odsele.

Karleuša je na svom Instagramu podelila uznemirujući video snimak na kojem se vidi ogoroman plamen koji dolazi iz šume nadomak hotela, a potom je na storiju objavila i kako ih evakuišu.

"Nećete verovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori. Upravo su počeli da nas evakuišu. Evo ja sam tu sa decom. Da znate, ovo je haos", rekla je Jelena dok je sve vreme smirivala svoje ćerke.

"Sedi dole, Danijela", čula se pevačica na snimku dok je pričala sa svojom tetkom koja je sa njim na letovanju.

screenshoot/instagram Jelena Karlueša požar

Turisti, među kojima su bili Jelena i njene ćerke, evauisani su čamcima tokom dana, a nakon celodnevne drame, pevačica je na svom Instagramu otkrila gde se nalaze.

U večernjim satima, gosti su vraćeni u hotel, među njima Jelena i njene ćerke. Požar je pod kontrolom, kako je Jelena napisala, ali vatra u potpunosti nije ugašena.

jelena karleusa nakon pozara
printscreen/instagram 

"Ovo je bio veoma stresan i naporan dan. Predugo je svo ludilo trajalo. Deca su se veoma uplašila. Konačno je vatra pod kontrolom, bez obzira što nije ugašeno sve, nadam se da će noć biti mirna. Moja podrška i ljubav za turske borce" poručila je pevačica.

jelena karleusa nakon pozara
printscreen/instagram